Top.Mail.Ru
Preview

Vestnik Universiteta

Advanced search

FEATURES OF THE ORGANIZATION OF COST ACCOUNTING IN BAKING

Abstract

The article studies specific features of organization of accounting of the cost of bread production. Considered costs by cost center, by types of products, works, services and types of costs, which in turn are divided into expenses according to cost items and costs by cost components.

About the Authors

E. Sedova
ФГБОУ ВО «ГУУ»
Russian Federation


K. Gamazina
ФГБОУ ВО «ГУУ»
Russian Federation


References

1. Безруких, П. С. Бухгалтерский учет : учеб. пособ. / П. С. Безруких, В. Б. Шашкевич, Н. П. Кондраков [и др.]; под ред. П. С. Безруких. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Бухгалтерский учет, 2010. - 576 с.

2. Богомолова, И. П. Проблемы развития хлебопекарной промышленности / И. П. Богомолова // Финансы и кредит. - 2008. - № 14. - С. 51-53.

3. Бычкова, С. М. Бухгалтерский финансовый учет / С. М. Бычкова, Д. Г. Бадмаева. - М. : Эксмо, 2008. - 528 с. - ISBN 978-5-699-27160-3.

4. Керимов, В. Э. Учет затрат, калькулирование и бюджетирование в отдельных отраслях производственной сферы : учеб. пособ. / В. Э. Керимов. - М. : Дашков и К, 2012. - 484 с. - ISBN 5-94798-602-7.

5. Седова, Е. И. Теоретические подходы к формированию системы управленческого учета / Е. И. Седова, К. Ю. Гамазина // Вестник Университета (Государственный университет управления). - 2016. - № 5. - С. 209-212.


Review

For citations:


Sedova E., Gamazina K. FEATURES OF THE ORGANIZATION OF COST ACCOUNTING IN BAKING. Vestnik Universiteta. 2016;(11):153-156. (In Russ.)

Views: 456


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 1816-4277 (Print)
ISSN 2686-8415 (Online)